fbpx

Coneix, la Solució Digital per a optimitzar el teu temps

Coneix permet gestionar amb èxit el teu negoci d’enginyeria, despatx d’arquitectura o empresa de serveis professionals, en qualsevol momento i a qualsevol lloc.

19 anys fent crèixer els nostres clients

Coneix

L'eina que et facilita la feina

CRM

Centralitza la relació amb clients, permet el seguiment de les oportunitats de negoci i unifica la base de dades de contactes de l’organització.​
Saber més

Control econòmic

Permet elaborar pressupostos i fer-ne el seguiment, generar les factures de vendes i compres, integrar les dades amb la comptabilitat, fer el seguiment de cobraments, de pagaments i de tresoreria.
Saber més

Qualitat

Facilita la incorporació dels procediments de treball ISO al dia a dia de l’organització. Permet alleugerir la càrrega de treball que implica la gestió de la qualitat.
Saber més

Projectes

Millora la comunicació de l'equip, permet l’assignació de recursos, planificar i controlar les tasques, registrar hores, fer el seguiment del pressupost i desviacions i gestionar la documentació del projecte
Saber més

Facturació i Comptabilitat

Centralitza tota la gestió administrativa de l’organització. Facilita que cada persona pugui accedir directament a aquella informació que necessita sense interrompre l’equip d’administració.
Saber més

Gestió de documents

Permet disposar de tota la documentació de l’empresa en un sol repositori. Inclou les següents funcionalitats entre les que destaquen la gestió de versions, el control d’accés als documents o la gestió dels entregables.
Saber més

Planificació

Facilita la planificació dels recursos utilitzats per a cada projecte mitjançant l’assignació de tasques i el registre d’hores. Permet evitar sobrecàrregues de feina i facilita l’assoliment dels terminis d’entrega.​
Saber més

Fabricació i compres

Per gestionar la fabricació d’elements unitaris o de series petites. Permet fer el seguiment de les compres, la recepció de materials, el control de l’estoc, gestió de magatzem per projecte, control de consums i llançament d’ordres de treball.
Saber més

KPI & BI (Business Intelligence)

Permet que cada persona disposi d’un quadre de comandament amb els indicadors principals dels procediments dels que és responsable. Cada indicador permet definir objectius i mesurar les desviacions respecte d’aquests objectius.
Saber més

CONEIX és un DOP (Digital Operation Platform), la nova era dels ERP

Adaptatiu i accessible. CONEIX agrupa tots els processos amb la velocitat i flexibilitat necessàries per a l’era digital.

Nosaltres t'acompanyen

A Coneix el primer són les persones i plantegem les relacions amb els clients, l’equip, partners, i proveïdors des de la perspectiva del llarg termini.

TREBALLEM PER A FER CRÉIXER ELS NOSTRES CLIENTS

+ 0
Usuaris
0
Projectes
0
Hores
0
Diners

Confien en Coneix

Reproducir vídeo
Reproducir vídeo
Reproducir vídeo
Reproducir vídeo
Reproducir vídeo
Reproducir vídeo

Vols fer créixer el teu negoci?

Podem fer-ho junts

CatalanEnglishSpanish