Qui ets?

Tants anys estudiant per treballar, però què poc vaig aprendre sobre qui era jo. 

Recordo com si fos ahir la següent dinàmica de coaching que vaig viure com a coachee:

“Qui ets?” Em pregunta el meu coach Marta
“Sóc Elsa”. Vaig contestar jo

“Qui ets?” La Marta em torna a preguntar.

Jo sabia que la Marta (el meu coach) m'havia sentit i llavors vaig percebre que esperava una altra resposta de mi i vaig dir: “Sóc Elsa, mare de tres fills”.

“Qui ets?” De nou em pregunta la Marta mirant-me als ulls.

Aquesta tercera pregunta començava a incomodar-me, però vaig decidir respondre el primer que em va venir al capdavant: “Sóc Elsa, mare de tres fills i sóc enginyera”.

“Qui ets?” Em torna a preguntar seriosament mirant-me als ulls sense dir cap paraula.

Ufff aquesta quarta pregunta va arribar al meu cor com una llança, ara escrivint la record i sento encara el dolor que hi havia dins meu. Jo em preguntava Qui sóc? però qui sóc? I vaig decidir contestar: “Sóc una persona que ha lluitat tota la vida per arribar a ser algú, i ara no sé qui sóc”.

“Qui ets?” La Marta pregunta mirant-me als ulls.

Ja amb llàgrimes als ulls li contesto: “Una bona persona que té somnis i il·lusions per crear un món millor”.

“Qui ets?” De nou em pregunta la Marta amb un to més càlid.

I jo entrant al meu interior li dic: “Sóc Elsa, una persona que des de ben petita ha tingut una passió pel desenvolupament personal i intel·ligència emocional i que vol lluitar per ajudar les persones a trobar la felicitat al seu interior (no en les coses materials ni en el reconeixement dels altres ). Sóc una persona que vol lluitar perquè cadascú sàpiga que és únic i que té molt per aportar a aquest món. Sóc una persona que creu en un món millor i farà el possible per crear-lo”.

Recordo l'emoció de alleujament que vaig sentir després de poder definir per fi qui era jo. Però també vaig sentir por, perquè ara venia un nou camí per a mi. Un camí lluny de la zona de confort. Però també n'era conscient que fora de la zona de confort es produeix la màgia.

En aquell moment treballava com a enginyera en una empresa multinacional amb un lloc de responsabilitat amb objectius de venda d'equips de tecnologia i dades. Recordo pensar que em sentia en un tren d'alta velocitat cap a un destí que desconeixia, que jo no havia escollit jo. I sentia moltes vegades que mirava per la finestra d'aquell tren i pensava: “què hauria passat si hagués agafat un altre tren?” No veia la possibilitat de baixar del tren, perquè no tenia parades i anava massa ràpid i tenia la sensació que si em tirava del tren em podria fer mal.

Així que el meu treball personal va ser omplir-me de la meva força interior que feia una mena de cuirassa encoixinada per poder saltar del tren i protegir-me de la caiguda.

Recordo amb tanta emoció el dia que em van ajudar a saltar del tren. Sabia que podia ser perillós per a mi, ja no estaria segura en un tren que em donaven el que necessitava, però estava tremendament il·lusionada per saltar, per trobar el tren que em portava al destí que volia: Expandir el treball de l'autoconeixement i intel·ligència emocional de les persones, donar a conèixer el poder del nostre interior, perquè hi hagi més pau i felicitat en aquest món.

Saps una cosa? M'acabo de adonar, mentre estic escrivint, d'una cosa molt important. Sento que cada part del camí de tot el recorregut que està fent aquest nou tren és el meu destí. Sento que cada dia estic arribant a la destinació que vull, no és una destinació d'èxit professional, és un destinació d'èxit personal, és una destinació d'estar orgullosa de mi mateixa, de sentir-me satisfeta de qui sóc i del que faig per aportar a aquest món per fer un món millor.

No ha estat fàcil, no és fàcil amb tres fills llançar-se fora de la zona de confort buscant la màgia, però és possibleAmb molta feina i esforç que és ple de passió i ganes és possible. Quan treballes del que t'agrada i sents que pots aportar valor a aquest món, la teva vida personal conflueix amb la teva vida laboral, i aquesta és la màgia.

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

Català
A bloggers %d els agrada això: